PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FĂGĂRAŞ

Concursul interșcolar Consumer Classroom 2016-2017

Sectiunea: Ştiri şi Evenimente back

09.02.2017

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FĂGĂRAȘ vă propune să participați la Concursul interșcolar  Consumer Classroom 2016-2017 Consumatori Inteligenti de Energie.

Consumer Classroom este o comunitate online a profesorilor care ofera o bibliotecă extinsă de resurse educaţionale din Uniunea Europeană pe tema educaţiei consumatorilor, precum şi o suită de instrumente la indemana profesorilor pentru crearea si distribuirea lecţiilor către elevi, precum şi pentru colaborarea cu alţi profesori europeni. Annual, platforma Consumer Classroom propune un concurs tuturor profesorilor si elevilor interesati de colaborarea cu echipe din diferite tari ale Uniunii Europeene, pentru a lucra impreuna pe o tema aleasa. Ediția 2016-2017 are ca temă energia și impactul său complex asupra societății și mediului. 
In speranta ca orasul nostru va fi reprezentat de cat mai multe echipe la acest concurs, Primaria Municipiului Fagaras va sta la dispozitie pentru indrumare si sustinere.Concursul interșcolar  Consumer Classroom 2016-2017